Nyheter

Årets Callsenter 2020

Maskineriet vinner Årets Callsenter i Max Marketing Mix 2020

Vi har klart det igjen!

Enda en gang har Maskineriet AS blitt kåret til Årets Callcenter av Max Marketing Mix i regi av ANFO.

Av alle år vi har vært aktive, så er dette kanskje den viktigste prisen vi har vunnet! Vi har vunnet MMM tidligere, men denne smakte ekstra godt!

Gjennom hele 2020 har vi hatt som mål å være en trygg og sikker arbeidsplass for alle våre 330 fantastiske ansatte og en like sikker leverandør til våre flotte oppdragsgivere.

Til tross for store omveltninger, hjemmekontor, smittevern, en rask digitaliseringsprosess og for mange næringer det tøffeste året noensinne, har vi klart å holde stø kurs og fokus på å skaffe våre oppdragsgivere nye lønnsomme kunder og ta godt vare på dem de allerede har. Vi har i samme periode gitt over 50 nye unge mennesker en ny mulighet gjennom jobb i Maskineriet.

Vi er stolte av alle våre ansatte som har stått i det og levert den beste siden av seg selv. Vi avslutter 2020 med en pris som vil gi oss pågangsmot inn i ett nytt år som vi håper blir bedre for oss alle!

 

Juryens begrunnelse

Maskineriet vinner Årets Callcenter på grunn av sine brennende engasjement i både ansatte og kundene sine. En seriøs aktør som utvikler bransjen sin. I 2020 har Maskineriet vært initiativrike i forhold til både forretningsutvikling og hvordan å håndtere Corona for både kunder og ansatte. De leverer generelt mer enn de må. Vi gratulerer Årets Callcenter i MMM 2020!

 

Maskineriet vant også i 2018.