Nyheter

Takk for flott samarbeid og lykke til videre!

Au revoir

Torsdag 16 mai 2019 markerer slutten på Shperblim Lipoveci sin 8 år lange karriere i Maskineriet. Han kom til oss en oktoberdag i 2011 på utkikk etter en jobb. Planen var aldri å bli værende særlig lenge. Gutten (som han var på den tiden) hadde nemlig ambisjoner om skole.

Lite visste vi hvilket rått salgstalent som bodde i denne karen. Shperblim startet som selger og utmerket seg tidlig med sterke resultater. Han har gått gradene fra seniorselger, teamleder og til slutt prosjektleder,. Først for Canal Digital og så for Telenor.  Han har de siste årene jobbet som salgssjef i Maskineriet og hatt en aktiv rolle på tvers av samtlige prosjekter.

Det at våre samarbeidspartnere henter ressurser fra oss når de skal rekruttere ser vi på som et kompliment. Dette viser at Maskineriet evner å utvikle dyktige og kompetente ledere. Det viser også at karrieremulighetene er mange for de som står på og leverer gode resultater.

Vi vil alltid huske de gangene vi har triumfert over våre konkurrenter i salgskonkurranser, hvor du ofte har vært den aller viktigste bidragsyteren.

Jeg har jobbet med flere tusen selgere i min karriere. Shperblim går rett inn på min topp 3 liste, muligens også helt til topps – Knut Nystedt, Administrerende Direktør Maskineriet

Det er med blandede følelser jeg har min siste arbeidsdag , 8 år er tross alt lenger enn mange ekteskap varer sier Shperblim.

Jeg ønsker å takke Maskineriet for at de har hatt troen på meg fra første dag. Det dere har fått til er helt SINNSYKT.  Det jeg kommer til å savne mest med Maskineriet er at de klarer å ha et så kameratslig arbeidsklima, men likevel være profesjonelle på alle måter. Det syns jeg er helt unikt. Det at alt ikke er så formelt hele tiden, til tross for at man driver en millionbedrift, bidrar til at jeg har klart å utfolde meg uten å føle press eller frykt for å feile.

Vi takker mye for den fantastisk reisen vi har hatt sammen.  Lykke til i ny jobb

" "

Ønsker du å jobbe i Maskineriet?