Nyheter

Månedens Maskin Duellen

Alle salgsbedrifter med respekt for seg selv og for salgsyrket har en konkurranse som engasjerer og begeistrer! Maskineriet AS har Duellen.

" "

Maskineriet AS er Norges største Callcenter med avdelinger i Skien, Moss, Oslo og Trondheim. Hver dag har vi 254 ansatte som jobber med høyt salgsfokus og kvalitet for våre oppdragsgivere. Ansatte som vi er umåtelig stolte av og som bidrar til at Maskineriet er Norges råeste arbeidsplass!

 

I alle våre avdelinger kårer vi hver måned «Månedens Maskin». Dette er den selgere som på tvers av prosjektene har hatt de beste resultatene. Blir du «Månedens Maskin» er du automatisk kvalifisert til Duellen, som arrangeres hvert kvartal. Her møtes 12 gode kolleger fra alle våre avdelinger og konkurrerer sammen en hel dag. Smil, latter, begeistring, kompetansedeling, salg, samt «blod, svette og tårer». Her skal det kåres en vinner som får hederstittelen «Måneds Maskin».  En god premie til selger er en selvfølge!

 

Alle våre ansatte kan følge Duellen via «Duellen Livestream» som overføres på skjerm til alle avdelinger. Vinner er automatisk med på neste Duell om 3 måneder, som da har 12 nye ansatte med forhåpninger om å bli best!

 

Den 25. juni arrangeres Duellen i Oslo, hvor duellen blir arrangert neste gang, avhenger av hvem som vinner og hvilken avdeling denne personen jobber i.

Ønsker du å jobbe i Maskineriet?