Er du som Kjetil?

Kundeservice

Å beholde en god kunde er lønnsomt. Fornøyde kunder er dine beste ambassadører. God kundeservice handler om å gi verdifull og riktig tilbakemelding raskt. Opplevelsen av kundeservice er sterkest når kunden din får de gode svarene når det trengs. Da bygges kunderelasjoner som varer. Hos oss leverer våre callsenter kundeservice på telefon, mail, chat og sosiale medier.

Nysalg

Å skape salg er våre callsenters kjernekompetanse. Ønsker du flere nye kunder uten å etablere et eget salgsteam og callsenter kan vi hjelpe deg. Sammen med våre oppdragsgivere setter vi sammen fleksible team på våre callsenter med klare målsettinger. Vår evne til å skaffe innsikt i tjenestene og produktene vi skal tilby gjør at vi leverer de gode resultatene.

Kundepleie

Å skaffe en ny kunde er en investering og bør behandles deretter. Å kontakte kunder for å tilby bedre løsninger eller nye produkter uten at det nødvendigvis er forbundet en kostnad med samtalen viser seg for mange å være lønnsomt på sikt. Våre callsenter har god erfaring med kundepleie og kundeservice som sikrer det langvarige kundeforholdet.

Winback

Tidligere kunder kan være lønnsomt å vinne tilbake. Vi har god erfaring med å kontakte kunder du har mistet underveis. Ønsker du fleksible løsninger med dedikerte salgsteam som kan gjøre jobben? Grundig innsikt i produkter og tjenester er nøkkelen til våre solide salgsresultat.

Møtebooking

Ønsker du å møte kundene dine selv, men har ikke mulighet til å booke møtene på egen hånd, hjelper vi deg. En god møtebooker legger grunnlaget for et lønnsomt salg. Samarbeid og innsikt skaper det gode samspillet mellom booking og det personlige møtet. La oss ta oss av innsalg, så tar du deg av kundemøtet.

Sentralbordservice og svartjeneste

Er du for opptatt til å svare på inngående kundehenvendelser? Kundene har høye forventninger til svartid, og har ikke tålmodighet til å vente på at du har anledning til å besvare henvendelsen deres. Vi i Maskineriet kan betjene en svartjeneste eller et sentralbord på dine vegne. Vi har ingen oppstartskostnader og kan tilbyr en fleksibel betalingsløsning hvor du kun betaler en stykkpris for samtaler vi har besvart. Vi kan betjene hele ditt sentralbord eller avlaste deg i perioder med høyt trykk. Ikke la utålmodige kunder gå til en konkurrent.

Sampling & Promotering

Ønsker du oppmerksomhet om din merkevare eller har du kanskje lansert et nytt produkt? Vi i Maskineriet kan promotere deg og din merkevare på strategiske knutepunkter. Skal du lansere et nytt produkt kan vi dele ut samples i områder med høy andel av det segmentet du ønsker å treffe. Vi finner de rette profilene til din bedrift. Vi gjennomfører den nødvendige opplæringen og sørger for at ditt budskap når ut!

Utleie av selgere

Vi vet at det er veldig ressurskrevende å drifte og rekruttere til sin egen salgsavdeling, og ofte går dette på bekostning av din egen kjernekompetanse. Ved å leie selgere fra oss frigjør du verdifulle resurser internt, samtidig som du kan være trygg på at kvalitet og kompetanse opprettholdes. Skreddersydde og fleksible løsninger sørger for at alle dine behov dekkes, enten det er behov for en enkelt selger i en kortere periode eller et stort salgsteam over lengre tid.

Ta kontakt!

Gjennom tett samarbeid og bred kompetanse innen salg og kundeservice setter vi ambisiøse mål sammen. Dette gjør oss og våre callsenter til en trygg partner som skaper de gode kunderelasjonene for bedriften din. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Bilde av Maskineriet logo

Bli med på innsiden av Maskineriet

Repotasje i Moss Avis i dag om bra og viktig aktivitet i Maskineriet💥

Mye av pandemihåndteringen i Norgen foregår fra våre lokaler i Moss.

Mange unge mennesker med fantastiske språkkunnskaper bistår det offentlige med god informasjon.

Moss Avis skriver:
Offentlige koronaoppdrag har gjort det mulig for callcenteret Maskineriet i Moss på rekordtid å ansette over 120 nye medarbeidere. Nå håper selskapet at flere dører inn til det offentlige skal åpne seg»

#maskineriet_as #callcenter #mossavis #hovedorganisasjonenvirke #offentligoppdrag #mossisentrum
...

35 2

I dag har vi hatt besøk av Senterpartiet i Moss. De ønsker en økt satsning på ungdomsarbeidsplasser og det ønsker Maskineriet velkommen. For å klare dette løftet er vi derimot avhengige av at det offentlige bidrar gjennom å bruke profesjonelle Callcenter til å bedre servicen på offentlige tjenester. Den jobben våre 150 ansatte nå utfører under pandemien for Helsedirektoratet, DSB og Oslo Kommune viser at dette nytter!

📷
Styreleder Sverre Torjuul
Varaordfører Moss Tor-Petter Ekroll
Stortingsrepresentant Ole Andre Myhrvold
Direktør i VIRKE Stein Johansen
Stortingsrepresentant Sigbjørn Gjelsvik
Partner Petter Marthinsen

#maskineriet_as #callcenter #hovedorganisasjonenvirke #senterpartiet #ungomdsarbeidsplasser #mossisntrum
...

51 5

På mandag tok Yusuf Yagiz i Moss Fagbrev i Salgsfaget etter en solid skriftlig innlevering og en muntlig utspørring av to fra prøvenemda i Viken Fylkeskommune.

På vår avdeling i Skien har allerede 8 ansatte tatt Fagprøven til bestått så langt i år.

I Maskineriet har vi nå 44 kandidater på opplæring, hvorav 29 er på lærekontrakt.

Dette er en jobb vi er veldig stolte av og er også glade for at staten aktivt støtter dette arbeidet gjennom Læringtilskuddet og at man også har gitt ekstrabevilgning ifm Covid -19!

📷 Yusef her sammen med fagansvarlig i Maskineriet Anne Mette Trontveit og Rekrutteringsansvarlig Martine Sletne

#maskineriet_as #fagbrevpåjobb #fagprøve #vikenfylkeskommune #callcenter #norgesbestecallcenter #norgesråestearbeidsplass #moss
...

46 0

I dag skal Stian Tran ha takeover og vise hvordan hans arbeidsdag er. Følg med 💥

«Jeg er 23 år og kommer fra Moss. Er det noe jeg liker best så er det å spille fotball, favoritt lag er selvfølgelig «Manchester United».

Jeg startet i Maskineriet januar 2021 som salgskonsulent i Hunter prosjektet til Allente kundeservice. Så langt trives jeg med mine kollegaer og ledere! Det jeg liker best med Maskineriet er arbeidsmiljøet og at jeg ofte vinner mange konkurranser. 😉

Som jeg pleier å si til mine kollegaer; jeg kan godt gi bort premien, men ikke seieren! »

#maskineriet_as #norgesråestearbeidsplass #callcenter #kundeservice #allente #moss #salgskonsulent #hjemmekontor
...

37 2